Zadajte prosím dátum svojho narodenia

Pre vstup na tento web musíte byť starší ako 18 rokov.
Zadajte dátum svojho narodenia a vyberte krajinu.

Tieto stránky používajú cookies za účelom skvalitňovania služieb a analýzy
návštěvnosti. Uvedením svojho veku súhlasíte s užívaním cookies
podľa zásad uvedených v našich Podmienkach užívania stránok.

Višňová pecka: ovocno-kyslá smršť pre júlové dni

S radosťou vám predstavujeme vôbec prvý kyslý špeciál z Prazdroja! Tento špeciál, ktorý odštartuje leto, bude k dispozícii len v júli ako limitovaná edícia v podnikoch s Voľbou sladkov.

Júlová Voľba sladkov prináša unikátnu novinku od Plzeňského Prazdroja - Višňovou pecku! Tento špeciál je vôbec prvým kyslým pivom uvareným vo veľkom pivovare. Tento pivný štýl, charakteristický svojou kyslosťou, nízkou horkosťou a jemnou slanosťou, je ideálnou voľbou pre horúce letné dni.

Základné informácie a chuťové vlastnosti
Višňová pecka je vrchne kvasené pivo s obsahom alkoholu 4,2 % a stupňovitosťou 11,3°. Pivo sa vyznačuje osviežujúcou višňovo-kyslou chuťou, jemnou slanou príchuťou a nízkou horkosťou 12 IBU. Na výrobu bol použitý plzenský a pšeničný slad a odroda chmeľu Sabro.

  • Pivný štýl: Gose
  • Obsah alkoholu: 4,2 %
  • Stupňovitosť: 11,3°
  • Horkosť: 12 IBU (nízka)
  • Slad: Plzenský, Pšeničný
  • Chmeľ: Sabro

Kam ísť na Višňovú pecku?
Júlový špeciál - Višňová pecka bude k dispozícii počas celého júla vo viac ako 800 puboch a reštauráciách v Českej republike a vo viac ako 230 prevádzkach na Slovensku. Nezabudnite sledovať našu webovú stránku, kde na mape nájdete zoznam všetkých miest, kde si môžete tento ovocný špeciál vychutnať. Konkrétne prevádzky si môžete ľahko vyhľadať na našich webových stránkach www.volbasladku.cz a www.volbasladkov.sk.

Chcete mať vždy najčerstvejšie informácie o novom špeciáli na čape? Sledujte nás na sociálnych sieťach!

Tak na zdravie a na leto!